Vegansk kokebok: De beste veganske kokebøkene

Flere og flere har kastet seg på veganerbølgen, til glede for både miljøet og dyrene på planeten vår. Men det å kutte ut at av melk, egg og smør gjør at det plutselig kan bli vanskelig å lage enkelte matretter. Da er det greit å ha en god vegansk kokebok i bakhånd, både for inspirasjon til retter og for å få tips om hva man kan erstatte animalske produkter med uten at det går uover kvalitet og smak!

Nettbutikker jeg anbefaler å handle veganske kokebøker hos

Om du handler i disse butikkene får du rask levering og 14 dagers angrerett på kjøpet ditt!

Dette er de beste veganske kokebøkene

Internettfenomenet: BOSH-bøkene

Henry Firth og Ian Theasby er godt kjent på Internett, takket være sine oppskriftvideoer i sosiale medier. De har millioner på millioner av avspillinger på Facebook, Instagram og YouTube, hvor de deler sine oppskrifter til fans fra hele verden.

Duoen har selvfølgelig laget flere bøker, og alle er verdt å sjekke ut. Men det er viktig å merke seg at de ikke er oversatt til norsk. Man får noen av dem på svensk, mens de fleste er på engelsk. Da må du vite at de bruker ounces og pounds, noe som kan være litt klønete.

Annet enn det, så er bøkene absolutt verdt å sjekke ut. Husk også å følge BOSH-gutta på Facebook, Instagram og YouTube!

Bøkene fåes kjøpt hos Adlibris, Norli og Tanum.

Vegetarbloggen: Sykt godt – en vegansk kokebok

Mari Hult, kvinnen bak Vegetarbloggen, er et kjent navn i vegetar- og veganermiljøet.

Hun har drevet Vegetarbloggen i mange år, og har også gitt ut flere kokebøker, både veganske og vegetariske.

Det å kjøpe kokebøker av norske forfattere er alltid en fordel – da vet man at man får tak i ingrediensene her i Norge, og at alle målene er i måleenheter vi kjenner til.

Denne kokeboken har 115 veganske oppskrifter, og er som et oppslagsverk å regne. Et must have i bokhyllen til alle veganere, eller andre som vil spise mer grønt der ute!

Fås kjøpt hos Adlibris, Norli og Tanum.

En kommentar om “Vegansk kokebok: De beste veganske kokebøkene”

  1. Jeg gir veganske kokebøker til nesten alle vennene mine til jul, for å få flere til å spise plantebasert – og det viser seg å være en bra julegave! Mange som spiser mye mer plantebasert nå, når de har inspo lett tilgjengelig 😀

    Svar

Legg igjen en kommentar