Yoga i en stressende hverdag

Føler du noen gang på stress? Er du usikker på hvordan du skal få ned pulsen og slappe av? Sliter du med å riste av deg følelsen av at tiden bare suser forbi? Det finnes flere tiltak du kan gjøre for å stresse ned i en travel hverdag. Yoga er en utbredt og populær østlig treningsform som har inntatt vesten for fullt. Her står pusten i fokus, langsomme, sterke bevegelser og dyp konsentrasjon. Har du noen gang testet det? Personlig utvikling og selvdisiplin er også ting du vil kjenne på og øve deg i. Med Yoga behøver du kun deg selv og evetuelt noen komfortable klær og en yogamatte, noe som gjør at det er en billig og tilgjengelig måte å stresse ned på. En yogaøkt kan foregå veldig langsomt, men det finnes også yoga-former hvor svetten vil renne og musklene skjelve. Felles for alle er at du etterpå vil kjenne deg som et nytt og bedre menneske.

Flere former for avslapning

Noen ganger er du kanskje ikke så ivrig på å stresse ned gjennom å utøve noe fysisk. Kanskje har du det travelt eller rett og slett ikke ønsker å bli svett. Da er det godt det finnes andre måter å frigi oppsamlede stresshormoner på. Free spins uten innskudd gir deg muligheten til å spille gratis på spilleautomater og det er ingen krav om  tidligere innskudd. Også her handler det om å ta en pause fra hverdagens mas og konsentrere seg om noe annet. Om du ønsker å gjøre dette før eller etter at du øver deg på den perfekte “downward facing dog” eller andre klassiske yogaposisjoner som solhilsen eller cobra er helt opp til deg. Målet er uansett fullstendig avslapning. 

Komme i balanse

Hvor mange ganger i løpet av en uke føler du at du er i balanse? Er du dyktig til å prioritere deg selv og dine behov? Uansett hva du velger å gjøre når du skal senke skuldrene og slappe av, så taper du aldri på å komme ned i puls. Om det er gjennom å praktisere yoga eller av og til benytte deg av noen free spins, så er det når du prioriterer deg selv og dine behov at du vil finne din ultimate sjelero. Du vil komme i kontakt med dine indre følelser og tanker og få masse overskudd til å takle hverdagen igjen. Vi håper du er like rundt hjørnet til å finne den mest balanserte utgaven av deg selv.