5 Inspirerende yoga-kontoer du må følge på Instagram

Du er et produkt av hva du omgir deg med. Det er nettopp derfor du bør fylle Instagram-feeden din med inspirerende yoga, slik at du ser motiverende asanas og lærer deg tips om yoga hver eneste dag. Hvis du føler at late sommerdager begynner å være med på å utsette treningen, er disse yoga-fylte kontoene noe du bør ta med deg inn i det regnfulle høstværet, slik at du holder deg motivert når vi går mot mørkere tider.

Etter en lang og deilig sommer er det ofte tungt å komme i gang med rutiner igjen, men yoga er absolutt noe alle og enhver burde sette av tid til på timeplanen, uansett hvor hektisk hverdagen er.

For det er nettopp når høstmørket senker seg og de svale sommerkveldene med bølgebrus forsvinner, er det viktig å holde motivasjonen oppe. Yoga gjør godt for både kropp og sinn, og vil garantert gjøre kveldene (eller morningene) bedre å komme seg gjennom. Gjerne utforsk elementer som levende stearinlys, røkelse og tid for deg selv, før du avslutter med en varm kopp te etter en god økt. Bruk denne høsten til å begi deg ut på et personlig eventyr med kroppen din, og kjenn forandringen selv. Ved å følge engasjerte mennesker i yogamiljøet på Instagram, kan du bli både inspirert og motivert til å finne frem yogamatten oftere enn du aner.

@yogatoraa

Tora byr på spennende inspirasjon innenfor yoga, også for nybegynnere. Hun engasjerer leserne sine med klok visdom om yoga, og har sitt eget yogastudio i Oslo.

Sjekk ut Instagramkontoen hennes her:

@samgach

Sam er en sertifisert yoga instruktør og personlig trener som garantert vil få opp tempoet på stuegulvet ditt. Bli klar for en yogaøkt med Sam online, og følg ham for å bli inspirert i hverdagen mellom øktene dine. 

Postene hans er gull verdt – bare se hvor informativt og enkelt han gjør det:

@sirisyoga

Bergenjenta Siri inviterer deg med inn i en verden av yoga gjennom videoer og holder gratis klasser i ashtanga yoga via Instagram hver mandag. I tillegg vil du finne gode tips til hvordan du utfører ulike asanas på riktig måte, slik at du får mest mulig ut av øvelsene dine.

@yogapractice

En konto med daglige videoer, tips og inspirasjon. Enten du er nybegynner eller en erfaren utøver, vil du garantert få glede av all den spennende informasjonen de legger ut om yoga.

@yogakristine

Kristine er en serifisert MedYoga instruktør og fysioterapaut som holder til i Oslo. Utrolig nok får hun også tid til tre barn, samt å ivareta en fantastisk Instagram-konto med masse inspirasjon om hvordan man kan bruke yoga i hverdagen.

Har du noen andre fine kontoer som bør følges? Legg igjen en kommentar under! ❤️

En kommentar om “5 Inspirerende yoga-kontoer du må følge på Instagram”

  1. Takk! Synes også Yogafarm poster mye bra og Yoga_Kaja!

    Svar

Legg igjen en kommentar