Yogatights: Dette er de beste yogatightsene til dame

Er du på jakt etter en komfortabel, pustende og rimelig yogatights? Da har du kommet til rett plass. Enten du elsker fargerike tights, er på et stramt budsjett, eller har fokus på miljø og bærekraftighet, har vi plukket ut komfortable yogatights slik at du kan få mest mulig ut av yogaøkten.

Om du skal kjøpe en yogatights, anbefaler jeg disse nettbutikkene: Gymgrossisten, Tights.no og Devold. Dette er norske butikker som gir god kundeservice, rask frakt og du har 14 dagers angrerett.

Yogatights til dame – her er de 5 beste

#Produkt
1.Bumpro Power Up! Tights – Beste yogatights til dame
2.LEVITY Essential Seamless Tights Black – Lav pris og god kvalitet
3.2XU Form Stash Hi-Rise Comp Tights – Fukttransporterende yogatights med kompresjon
4.Devold Ulltights – Miljø og bærekraftighet
5.Solomon Long Tights – Komfort og kvalitet

Vi har lagt fokus på pris, kvalitet og komfort – men også merker. Vi har håndplukket de beste med tanke på helheten, da vi ikke ville ha tatt med merker som ikke samsvarer med etiske retningslinjer eller har fokus på å tilby naturlige og miljøvennlige materialer. Yoga og bærekraft går hånd i hånd, og nettopp derfor er det gunstig å tenke seg om to ganger før man kjøper hvilken-som-helst yogatights når man scroller gjennom jungelen av yogautstyr på ulike nettsider. Vi har gjort det enkelt for deg, slik at du kan velge blant de beste yogatightsene – uten å tenke deg om to ganger!

 1. Bumpro Power Up! Tights – Beste yogatights til dame

Screenshot 2

En fargerik og glad yogatights av super kvalitet fra «Bumpro»!

BOP Tights gir deg en vidunderlig kombinasjon av komfort og stil. Den er særlig egnet for yoga, da den kommer med en høy midje som gir deg en god passform og en behagelig hold-in effekt.

Vi elsker den fordi den:

 • Er utrolig slitesterk og myk.
 • Puster og er utformet for å gi økt fleksibilitet.
 • Skiller seg ut i mengden med det spennende mønsteret.
 • Passformen passer for alle kropper, og kommer med en behagelig hold-in effekt.
 • Passer så utrolig godt til yoga da stoffet er veldig «stretchy».
 • Kommer i to farger: mørk og lys.

2. LEVITY Essential Seamless Tights Black – Lav pris og god kvalitet

Screenshot 3

Levityhar raskt vokst til et av norges største merker for treningsklær, og det med god grunn. De har fantastiske priser og er kjente for sin gode kvalitet.

Vi elsker denne yogatightsen fordi den er:

 • Pustende
 • Myk
 • Fukttransporterende
 • Høy midje
 • Passer like godt til yoga som Netflix

3. 2XU Form Stash Hi-Rise Comp Tights – Fukttransporterende yogatights med kompresjon

Screenshot 4


Denne seamles tightsen fr 2XU har et lekkert Chevron-mønster og er inspirert av de ikoniske gulvene i Franske slott.

Den er laget av fantastisk mykt stoff med antikrøllende effekt, og er myk og behagelig.

Vi elsker kolleksjonen som inkluderer denne yogatightsen fra 2XU, og da spesielt denne yogatightsen fordi den er:

 • Vakker å se på
 • Ekstremt myk og behagelig
 • Svært godt priset
 • Transporterer fukt på en effektiv måte
 • Sklir ikke ned – selv i vanskelige yogaposisjoner

4. Devold Ulltights – Miljø og bærekraftighet

devold running 200225 929

Devold er et norsk firma og navn som de fleste av oss kjenner til. De jobber med noen få utvalgte bønder, i ulike deler av verden. Gårdene de samarbeider med har spunnet merinoull gjennom flere generasjoner, og plaggene settes sammen på fabrikken i Litauen.

Ulltightsen de har utviklet er egentlig merket som en løpetights, men helt ærlig egner den seg ikke så alt for godt til løping, med mindre man har en tettsittende genser eller jakke over. For å opprettholde så mye som mulig av de naturlige materialene, har den ikke samme stramme effekt som syntetiske tightser – men den egner seg utrolig godt til yoga.

Vi elsker den fordi:

 • Ull er gull – enten det er vinter eller sommer
 • Den kommer med høy komfort og er utrolig myk
 • Devold er et kvalitetsmerke
 • Tightsen er laget av 93% merinoull og 7% elastan

5. Solomon Long Tights – Komfort og kvalitet

salomon women s agile long tight black ebony heather 1

Det franske merket Salomon garanterer kvalitet og holdbarhet til en rimelig pris. Denne tightsen kommer med en liten komme på ryggen, og har ikke en høy midje. Dersom du er en av dem som ikke liker høy midje, men likevel ønsker at tightsen skal ha en sikker passform, er Salomon Long Tights et supert valg.

Vi elsker den fordi:

 • Den er pustende og komfortabel
 • Det elastiske båndet rundt midjen passer alle og enhver
 • Kvaliteten er på topp

Trenger du mer inspirasjon? Sjekk ut disse lekre tightsene

melange blue victory leggings 2 376ce860 086e 4b37 895f f17c6e9331d4 550x 2
Famme Victory Leggings
Skjermbilde 2021 08 14 kl. 16.58.56 1
ICIW Nimble Tights
Black Fleek Leggings 3 1 550x 1
Famme Fleek Leggings
Skjermbilde 2021 08 14 kl. 16.59.33
ICIW Scrunch Tights
Skjermbilde 2021 08 14 kl. 17.07.19
ICIW Queen Mesh Tights
Black Laser Cut Tights 3 182907 550x 1
Famme Laser Cut Tights

Dette må du tenke på når du kjøper en yogatights

Det som er den beste yogatightsen for venninnen din er ikke nødvendigvis den beste for deg. Alle kropper har ulike verdier når det kommer til komfort og passform, og derfor er det viktig at du leter etter en som oppfyller alle dine kriterier, ikke nødvendigvis hva som er bestselgende eller mest trendy på markedet. Så hva bør du egentlig tenke på når du skal velge en yogatights?

Komfort

Stabil pust, ro i sjelen og hodet på rett plass. Dette er tre grunnkriterier for at yogaøvelsene dine skal utføres på den mest effektive måten, og nettopp derfor er komfort utrolig viktig.

Hvis du har en treningstights som er ukomfortabel å ha på deg, så vil det umiddelbart virke forstyrrende. Det kan føre til at du ikke klarer å slippe tankene over klærne dine, og ikke klarer å synke inn i øvelsen.

Fleksibilitet

Yoga utfordrer kroppens anatomi, og derfor er det helt essensielt at du har på deg klær som ikke gjør det vanskelig for deg å utføre de ulike yogastillingene på en tilfredsstillende måte. Det siste du ønsker når du endelig klarer å løfte beinet helt bak hodet, er å bli forhindret av en bukse eller tights som får kroppen til å stoppe opp slik at du ikke kan utføre stillingen. Enten man benytter seg av en tights eller en løstsittende harembukse, vil du garantert merke forskjellen i forhold til en vanlig treningsbukse eller joggebuske – du trenger nemlig å ha fri flyt i kroppen uten å bli avbrutt.

Vi har valgt å kun fokusere på yogatights i denne testen, da en haremsbukse ofte skjuler beina og hvordan de er plassert. Hvis du er ny innenfor yoga (eller deltar på et yogakurs) vil læreren din sette pris på at du bruker en tights i stedet for en typisk løs yogabukse – på den måten kan de være med på å korrigere stillingene dine, og du vil selv også kunne se og føle full fleksibilitet i beina og hoftene dine.

Pusteevne

Enten du skal utføre yoga, pilates, spinning eller annen trening, er det alltid viktig at klærne puster. Treningsmarkedet er i evig utvikling, og alle tightsene i denne testen kommer med tekniske ferdigheter og god pusteevne. Her kommer også komfort inn igjen – det er utrolig kjedelig å føle seg klam og innestengt i en yogatights når man ønsker at kroppen skal slappe av og yte sitt beste.

Bærekraftighet

Kvalitet over kvantitet er essensielt i alle ting vi kjøper. Selv om det finnes fristende fargerike tilbud på yogatights til under femtilappen på diverse utenlandske nettsider, kan vi nesten garantere at kvaliteten er dårlig, de tekniske ferdighetene er ikke-eksisterende, samt at fabrikkene de er laget på er langt i fra bærekraftige. Derfor er det alltid lurt å investere i én supergod yogatights i stedet for syv ulike. Vi har tidligere gått gjennom bærekraftige yogaklær, men mange av disse er ikke å oppsøke i norske nettbutikker. Derfor har vi i denne testen prøvd å plukke ut yogatights som garanterer trygg og rask levering, uten å måtte bli bekymret for toll og moms.

Yoga er mye mer enn bare asanas: yoga består av åtte ulike ledd, og dersom du praktiserer mer enn bare det fysiske ved yoga, vil du også ha fokus på helheten av hva du omringer deg med. Nettopp derfor er det viktig at du tenker på hvor og hvordan yogatightsen din ble produsert, slik at du kan være sikker på at det går hånd i hånd med verdiene dine.

Materiale

De fleste treningsklær er laget av syntetiske stoffer, nettopp fordi det egner seg til å transportere svette. Bomullsklær kan lett bli klamme, og derfor er det få tekniske treningsklær som er laget av bomull. Vi har tatt med både syntetiske tightser, syntetiske tightser utviklet av resirkulert plast og tights av naturlig materiale med i testen. Hva du selv velger, er smak og behag – da alle har god pusteevne og kommer til å vare i en årrekke.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg bruke samme tights til yoga og høy-intensiv trening?

Det er ingen synd å bruke den samme tightsen til ulike former for trening. Allikevel vil vi påpeke at de fleste “løpetightser” er laget i et materiale som transporterer fuktighet vekk fra kroppen.

Yogatightser trenger ikke i like stor grad å fjerne svette vekk fra kroppen. De produktene vi har anbefalt i denne guiden er anbefalt på grunn av høy komfort, høy elastisitet og at de er laget i et godt og pustende stoff.

Kan menn bruke yogatights?

Selvfølgelig kan menn også bruke yogatights – men det er ofte utformet som litt mer løstsittende tights enn de som er utviklet for kvinner. Yogabukser og yogatights for menn tilbyr samme fleksibilitet, men er ikke like stramme, spesielt rundt midjen. Ofte tenker man på yoga som «pusteøvelser og akrobatikk» for kvinner, med meget tettsittende klær. Derimot finnes det utallige ulike yogaklær, både for menn og kvinner der ute. I denne testen har vi kun fokusert på yogatights for kvinner.

Kan man bruke yogatights til andre ting?

Ja, det kan man. I denne testen har vi fokusert på tights som er utrolig komfortable – så ikke se bort i fra at det blir den nye kosebuksen hjemme også!

Er det virkelig nødvendig med en yogatights?

For å kunne utføre yogastillinger er det viktig å ha klær som er fleksible og komfortable. Det vil være utrolig vanskelig å utføre yoga med jeans – og ofte med en vanlig joggebukse også. Det er absolutt å anbefale å ha en egen yogatights, men dersom du er helt ny innenfor yoga er det hvertfall lurt å bruke en tights, uansett hvilken type. Ved å ha et tettsittende plagg vil nemlig læreren kunne korrigere posisjonene dine bedre.

Hva bør jeg bruke i tillegg til yogatights?

Valget er ditt: enten du går for en treningstopp, sports-BH eller en løssittendde topp eller t-skjorte, bør du velge det du føler deg mest komfortabel i. Dersom du velger en løstsittende overdel, kan det være lurt å velge en som snører seg inn rundt midjen – hvis du står i hunden som ser ned eller skal opp i hodestående, vil nemlig t-skjorten falle ned i ansiktet ditt, i tillegg til at hele overkroppen står på utstilling for resten av yogaklassen.

10 kommentarer om “Yogatights: Dette er de beste yogatightsene til dame”

 1. Takk for listen.

  Jeg bruker en gammel Adidas-tights til all annen trening. Så tenker at jeg går for den Adidas-tightsen du anbefaler her. Ikke alt går på kvalitet. For en hjemmeværende mor som meg, så handler det også mye om pris.

  Dessverre. Men hvis jeg finner en fin tights å dyrke yoga i når jeg er hjemme, så er det alt jeg kan ønske meg 🙂

  Svar
  • Hallo, jeg har også god erfaring med Adidas-tightsen bare så det er klart!

   Adidas i seg selv har jo posisjonert seg som et ganske interessant merke innenfor treningsklær – ikke bare yogautstyr. De har alltid høy kvalitet, men er aldri kjempestilige. Kanskje man kan si at Adidas er et typisk tysk merke?

   De lager klærne sine som det tyske landslaget spiller fotball.

   Svar
 2. Noen gode produkter her.

  Jeg tenker egentlig at en tights som er så «inkognito» og «anonym» som mulig er best når man utøver yoga. Man ønsker å være fleksibel.

  Jeg er derfor helt enig i argumentet om at mannlige yogainstruktører skal være i bar overkropp, hehe 😉

  Svar
 3. Jeg var så smart/heldig at jeg kjøpte meg en Rockaway før de kommer til å bli utsolgt. Har en yoga-gruppe på 10 stykker som trener sammen i Bergen hver tirsdag. Der har 7 av 10 samme Rockaway yogatights.

  Det sier ikke så mye om bergensere. Det sier mest om kvaliteten på denne tightsen .

  Svar
 4. Kan ikke se at noen av tightsene i testen har lommer, men det er heller ikke så viktig når man driver med yoga.

  Hvis jeg skal ut og løpe om sommeren i tights og IKKE ha lommer på tightsen…vel, hvor skal jeg legge mobil og nøkler?

  Det er mye rare ting kvinner kan bli utsatt for når de løper rundt i tights i Oslo (dessverre). Så det å ha med seg mobil når man løper er nesten noe man er helt nødt til.

  Svar
  • Hei Marie, jeg tenkte det samme. Men så fikk jeg med meg at denne testen tross alt er for YOGATIGHTS – og ikke for LØPETIGHTS.

   Litt synd at kvinner ikke føler at de kan løpe rundt i Oslo eller andre store norske byer uten å være trygg når de ikke har med seg mobil.

   Når det kommer til det tekniske på de yogatightsene som er anbefalt, så kan man faktisk si at de har funnet frem til en del god alternativer. Jeg har selv jobbet med å selge og utvikle tightser i Kina for et svensk selskap og kjenner materialene rimelig godt.

   Skal man være «safe», så kjører man jo som alltid på med Adidas eller andre store merkevarer.

   Svar
 5. Treningstights med høy midje er for meg helt forferdelig. Jeg har ikke særlig høy mage, men føler at øverste delen av tightsen «gnisser» inn mot magen på en lite heldig måte.

  En gang trente jeg så mye (snikskryt?) at jeg fikk noen røde merker over magen. Så nesten ut som strekkmerker.

  Lav tights = JA TAKK.

  Svar
 6. Er det sånn at de tightsene dere anbefaler her puster godt?

  Kjøpte en tights på internett (via ebay) som ble så klam og svett at jeg knapt kan ha den på når jeg trener.

  Svar
 7. Jeg har sett i de yogatimene jeg drar i at mange bruker bukser. Altså de de kaller for «yoga pants» på engelsk.

  Er det kanskje det samme som tights?

  Jeg vil jo være kjempe-ukomfortabel med å gå med noe joggebukse-lignende når jeg skal utføre øvelser som krever mye fleksibilitet.

  Svar
  • Hei. Ja, yoga pants og yogatights er visstnok det samme….fikk jeg høre.

   Svar

Legg igjen en kommentar